3 x 15min

(1-0,1-1,3-0)

Tiikerit 6+2+7=15

M-Team 7+6+5=18

Lähdettiin otteluun pienellä 8 pelaajan ja maalivahdin ryhmällä. Pitkä pelitauon myötä peli oli vähän hakusessa.

Ensimmäinen maali saatiin tehtyä vasta ekan erän loppu sekunneilla Julian syötöstä Inkalle, josta saatiin johtomaali.

Toisessa erässä pelinhallinta oli Tikrujen, vaikka M-Team pääsi rokottamaan tasoihin pienen nukahduksen myötä. Erän lopussa mentiin taas johtoon Minnin syötöstä Inkalle, josta vastustajan verkko heilui.

Läpi pelin saatiin luotua hyviä maalipaikkoja, mutta ei saatu käytettyä niitä hyväksi.

Kolmannessa erässä peli repesi Tikrujen hyväksi. Rian kahdella ja Minnin yhdellä maalilla voitettiin peli selkeästi 5-1. Elsan vakuuttavilla torjunnoilla on hyvä jatkaa sarjaa eteenpäin.

1 - 014:38Lippojoki InkaKälkäinen Julia
1 - 120:48Gunyho Julia 45Ei syöttäjää
2 - 127:03Lippojoki InkaVirtanen Minni
3 - 138:50Räisänen Ria-MariLippojoki Inka
4 - 142:40Virtanen MinniKälkäinen Julia
5 - 143:05Räisänen Ria-MariEi syöttäjää
Lehto Elsa: 15 torjuntaa
Rintala Maria 30: 18 torjuntaa