Tiikerit 5+5+9=19

LoSB 3+3+3=9

LoSB lisäaika 42:10

Tiikerit lisäaika 43:31

Vastustaja aloitti pelin vauhdikkaasti isolla peliryhmällä. Kolmen minuutin kohdalla verkko heilui ensimmäisen kerran Tiikereiden päädyssä. Reilu viisi minuuttia myöhemmin LoSB lisäsi johdon kahteen maaliin, kun vastustajan taitava pelaaja pääsi yllättämään vanhanaikaisella. Muutama minuutti tästä LoSB lisäsi johdon jo kolmeen maaliin. Tästä ärsyyntyneenä Tiikerit alkoivat näyttämään kyntensä ja ajassa 10:59 Julian syötöstä Vilma purjehti läpi kentän keskelle ja laukoi verkot töttörölle. Pari minuuttia myöhemmin tästä Inka kavensi pelin 3-2 Julian syötöstä.

Toinen erä oli kovaa vääntöä ja muunmuassa Nina koulutti vastustajan Talent pelaajaa. Tiikerit teki erän ainokaisen maalin ajassa 25:49, jolloin Ria maalasi Inkan syötöstä pelin tasoihin.

Kolmas erä oli tasaista taistelua alusta loppuun ja tilanteita oli molemmissa päädyissä. Valitettavasti LoSB teki erän ainokaisen ja Tiikereille ensimmäinen häviö tässä C-kilpasarjassa. Silti johtopaikka säilyi Tiikereillä. Hyvät pelit Tiikereiltä pienellä ryhmällä, jossa kaikki teki töitä joukkueen eteen. Kiitos siitä.

1 - 003:03Isometsä Aada 30Virta Cira 7
2 - 007:24Valkoniemi Janna 37Ei syöttäjää
3 - 010:03Heikkilä Jenna 65Louhi Emma 42
3 - 110:53Välja Vilma Kälkäinen Julia
3 - 212:43Lippojoki InkaKälkäinen Julia
3 - 325:49Räisänen Ria-MariLippojoki Inka
4 - 330:58Höynälä Taika 18Isometsä Aada 30
15:53Virta Cira 72 min