(0-1,1-3,0-2)

Torjunnat

Tiikerit 3+4+2=9

VSS 3+8+10=22

Peli lähti käyntiin tasaisessa merkeissä, joskin VSS "vähän" painosti. Ensimmäinen maali Vilman syötöstä Ninalle, kun roikkupallo avaus meni onnekkaasti maaliin.

Toinen erä alkoi kääntymään Tiikereille ja pelin painopiste kääntyi VSS:n päätyyn. Erän puolivälin paikkeilla Soffen syötöstä Minnin hyvä kuti meni ylä pörsään. VSS teki hyökkäyksen vaikeaksi ja katkaisi syötön keskeltä ja kavennusmaalin 1-2. Tiikerit lisäsi kaasua ja VSS vetäytyi kilppariin. Tästä alkoi peli kehittyä ja maalipaikkoja alkoi sadella. Kahden pikamaalin jälkeen peli alkoi olemaan selvä. Maalin tekijöinä Erika ja Vilma Ninan syötöstä.

Kolmas erä alkoi samalla kaavalla. VSS pysyi kilpparissa ja hyvällä pallon liikuttelulla saatiin VSS puolustus auki ja paikkoja alkoi sadella tässäkin erässä, kuitenkin ruuti oli vähän märkää. Pelin loppupuolella Erika teki maalin Julian syötöstä. Lopussa ylivoimalla pallo pyöri hyvin ja Nina teki loppulukemiksi 1-6 Minnin syötöstä.

Terävämmällä pelillä lukemat voisi olla kaksi numeroiset. Selvä voitto tuli VSS:stä.

0 - 106:21Torikka Nina Välja Vilma
0 - 218:47Virtanen MinniLiimatainen Sofiella
1 - 220:43Jordman Paula 7Ei syöttäjää
1 - 321:42Lyytikäinen ErikaEi syöttäjää
1 - 422:23Välja Vilma Torikka Nina
1 - 541:33Lyytikäinen ErikaKälkäinen Julia
1 - 6 (yliv.)43:48Torikka Nina Virtanen Minni
43:10Gorton Katja 132 min