(1-0,1-1,1-2)

Torjunnat

Tiikerit 10+7+7=24

ÅIF 5+4+1=10

Peli lähti liikkeelle energisesti ja ajassa 2:37 tehtiin oppikirja maali. Vilma laittoi poikkarin Rosalle vasempaan laitaan, josta hän jatkoi ykösellä keskelle Minnille joka laukoi suoraan syötöstä maalin. Ottelu jatkui tasaisena toisen erän puoleen väliin asti, jolloin vastustaja sai tehtyä tasoituksen. Noin minuuttia tästä Iida tälläsi Inkan hyvästä syötöstä Tiikerit johtoon.

Kova vääntö jatkui ottelun loppupuolelle asti. Vastustaja sai tasoituksen ajassa 41:42 ja meni harmittavasti ja onnekkaasti johtoon minuutin kuluttua edellisestä maalista. Maalien arkkitehtinä toimi sama pelaaja molemmissa hyvällä yksilösuorituksella. Tiikerit eivät luovuttaneet vaan tasoitti pelin noin puoli minuuttia myöhemmin Iidan ampuessa pallon maaliin Rosan syötöstä loppunumeroiksi 3-3.

Ottelu oli hyvää vääntöä koko juokkueelta varsinkin nousu tappioasemasta tasoihin lopussa. Jemukin oli terävänä koko ottelun ajan.

1 - 002:37Virtanen MinniNarinen Rosa
1 - 120:34Julin Ellen 34Töyrylä Sara 62
2 - 121:20Väljä IidaLippojoki Inka
2 - 241:42Ojanen Sandra 10Heikkinen Sini 21
2 - 343:40Ojanen Sandra 10Ei syöttäjää
3 - 344:05Väljä IidaNarinen Rosa
03:18Lippojoki Inka2 min
12:29Virtanen Minni2 min