(0-2,2-3,0-4)

Torjunnat

Tiikerit 8+7+6=21

RSS Panthers 6+4+3=13

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle Panthereiden komennossa. Maaliverkko pöllähti liruna onnenkantamoisella ajassa 8:50. Loppu erä oli hyvää vääntöä ja Tiikereillä oli omat paikkansa. Valitettavasti Panthers sai erän loppuun lohtu maalin. Tiikereiden oman pelaajan jalan kautta menneestä maalista.

Toisessa erässä huono tuuri jatkui ja ensimäiseen kolmeen minuuttiin vastustaja teki kaksi maalia. Tiikerit alkoi pikku hiljaa heräämään ja ajassa 18:59 Nina kavensi Inkan syötöstä 1-4. Viiden minuutin pelaamisen jälkeen Ria karvasi vastustajalta pallon pois ja iski pallon häkkiin. Tällä maalilla oltiin pelissä mukana. Erän lopussa puolustuspään pienistä virheistä Panthers rokotti maalilla.

Kolmannessa erässä Panthers lisäsi kaasua ja Tiikerit alkoi väsymään. Pelin lopussa tuli musta kolme minuuttinen, jossa vastustaja rokotti 3 maalilla.

Kaksi erää hyvää taistelua Tiikereiltä, mutta Panthersit osoitti miltä sarjan kärkiryhmän taito ja vauhti näyttää.

0 - 108:50Lehtinen Susa 43Latvala Hetta 11
0 - 2 (om.)14:52Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 316:42Voivala Venla 70Lehtinen Susa 43
0 - 417:43Vuorinen Roosa 26Salin Enni 46
1 - 418:49Torikka Nina Lippojoki Inka
2 - 423:58Räisänen Ria-MariEi syöttäjää
2 - 529:14Voivala Venla 70Ei syöttäjää
2 - 631:55Voivala Venla 70Sammatti Riina 29