Torjunnat

Tiikerit 3+4+6=13

Classic 5+2+3=10

Tiikerit aikalisä 42:19.

Tähän peliin lähdettiin hyvällä ilmeellä ja liikkeellä. Ekassa erässä peli pyöri pääasiassa Classicin päässä. Kuitenkin Tiikerit eivät saaneet tehtyä maaleja, joskin vastustaja osui puoli minuuttia ennen erän loppua 1-0.

Toisessa erässä hallinta jostain syystä siirtyi Classicille. Peli pyöri vuorostaan Tiikereiden päässä, mutta maali paikat eliminoitiin pääosin. Vastustaja kuitenkin teki 25:49 ajassa lukemat 2-0. Tiikerit kavensi noin 5 minuutin päästä 2-1, jonka Minni teki Julian poikki syötöstä.

Kolmannessa erässä Tiikerit painosti ja ylivoimalla 39:37 Rosa ampui maalia kohti ja vastustajan veskari sai tämän torjuttua, mutta Soffe teki riparista tasoituksen. Valitettavasti vastustaja teki 2 maalia seuraavalla minuutilla, josta toinen tuli kyseenalaisesta rankkarista. Classic kaunisteli numeroita 2 maalilla iskiessä viimeisen tyhjiin. Ottelu oli tasainen joskin pääosin Tiikereiden hallintaa, mutta salibandy on maalin teko peli ja kun paikoista ei tehdä niin pelejä ei voi voittaa.