Dragons jatkaa ilman pistemenetyksiä

24.10.2015

Dragonsin haastajaryhmä kohtasi toisen sarjakierroksen ottelussaan Myllypurossa IHS:n.  Tiikeriryhmä kuritti aamun pelissään vastustajaansa peräti lukemin 14-2. Joukkue lisäsi ottelussa löylyä vaiheittain, sillä ensimmäinen jakso pelattiin tasan 1-1. Toinen meni Tiikereille 6-1 ja kolmas peräti 7-0. Joukkue jatkaa kahden kierroksen jälkeen sarjaa puhtaalla pelillä. Samalla haastajaryhmä näytti iltapäivällä tulessa olleille kilpapojille esimerkkiä siitä, kuinka Dragons pelaa.

Dragonsin kilparyhmän iltapäiväturnee väännettiin Espoossa. Pojat ottivat haastajaryhmästä mallia, kun ensin kaatui Oilers peruspelaamisen jälkeen numeroin 9-1. Toisessa ottelussa ei tyydytty peruspelaamiseen, sillä Indians Black joutui toteamaan kahden erän jälkeen Dragonsin paremmakseen 15-2. Dragons iski siis lauantain mittaan vastustajan verkot tötterölle kokonaista 38 kertaa. Omasta maalista pallo jouduttiin kaivamaan vain viidesti. Seuraavaksi katseet suunnataan alueliigan avaukseen ja parin viikon päässä odottaviin uusiin sarjapeleihin.

Vastustajat varokaa, lohikäärme on todellakin irti!

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!