Tampereen reissu

02.03.2009

SM sarjan itälohkon kierrokset 11. ja 12. pelattiin eilen Tampereen Kaukajärvellä. Bluen kohdalle oli näille kierroksille merkitty vastustajiksi  Josba Musta Joensuusta sekä Tapanilan Erä Helsingistä.

Ensimmäisessä ottelussa Josbaa vastaan Blue jäi jostain syystä seurailemaan vastustajan tekemisiä ennen kuin aivan ottelun lopussa sai puoliväkisin väännetyksi tarvittavan voitto-osuman. Tosin vastustajalle annettin vielä johto-osuman jälkeenkin jostain syystä  mahdollisuus tulla rinnalle mutta siihen ei muuten pelisuunnitelmassaan hyvin onnistunut vastustaja kyennyt. Loppunumerot  2-3 Bluelle.

Toinen ottelu jatkui siitä mihin ensimmäinen lopetettiin eli vastustajan touhujen seuraamiseen. Mosanmäen pelaajat eivät jääneet odottelemaan Bluen pelaajien heräämistä vaan laittoivat pallon kahdesti maaliin ennen erätaukoa. Vasta päivän viides erä herätti Bluen pelaamaan aiemmin totutulla tavalla ja ottelussa nähtiinkin tästä eteenpäin kovan taistelun myötä luotuja maalintekopaikkoja. Tällä kerralla vastustaja osoittautui taitavammaksi omien paikkojensa hyödyntämisessä onnistuen kolmesti Bluen yhtä vastaan.

Ensi lauantaina jatketaan pelejä Lahdessa jossa Sbandy Future isännöi Urheilutalolla Itälohkon päätöspelejä. Nähtäväksi jää kumpi tapahtuma kerää enemmän väkeä lehtereilleen sillä samaan aikaan hiihtostadionilla hiihdetään Salpausselän kisoja.

08.05.2024Pelaajahaku kauden 2024-2025 joukkueisiin käynnissä!
26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!