A nuorille maalikarkeloista voitto ja tappio - B pojat tasapeliin - C2000 edustus jatkaa voittojen tiellä!

24.11.2015

Tiikerit olivat näkyvästi esillä viikonlopun SM-peleissä. A nuorten vieraaksi Tiger Sport areenalle saapui lauantaina Josba ja sunnuntaina matkattiin Esport areenalle Oilersin vieraaksi. B pojat kohtasivat TPS:n Turussa ja C2000 edustus haki kotiareenalta jatkoa kolmen ottelun voittoputkelle.

A nuorissa Josba pysyi Tiikerien kyydissä yhden erän minkä jälkeen kotijoukkue meni menojaan ja voitti ottelun lukemin 10-1. Sunnuntaina maalikarkelot jatkuivat Espoossa missä isäntäjoukkue Oilers oli parempi numeroin 11-10. Kotijoukkue tuli valmiimpana otteluun ja Tiikerien hyvästä takaa-ajosta huolimatta pisteet jäivät Espooseen., otteluraportit

B pojat vierailivat Turussa TPS.n vieraana. Tasaisen avauserän jälkeen kotijoukkue karkasi toisessa erässä jo neljän maalin johtoon. Tiikerit nousi hienosti peliin mukaan iskemällä erän lopussa kahdessa minuutissa neljä maalia. Päätöserässä nähtiin vain yksi osuma Mikko Urataipaleen tasoittaessa loppunumeroiksi 6-6, otteluraporttiin

C2000 edustus kohtasi Oilersin Tiger Sport areenalla. Kolmen ottelun voittoputkessa peliin lähtenyt Tiikerit näytti jälleen että ottelu kestää täydet 60 minuuttia. Päätöserään maalin tappioasemasta lähtenyt Tiikerit hallitsi erää suvereenisesti ja nousi voittoon. 7-6 voitto-osuma tuli makeaan paikkaan Otso Hämäläisen iskiessä pallon maaliin Niklas Kuisman tarjoilusta ajassa 59.45, otteluraporttiin.

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17