Aika: 2.5.2009 13.40
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Alueliigan ylempi jatkosarja

Alueliigan lopputurnauksen välieräpeli 2 X 20 minuuttia.

Valmistautuminen peliin ei ollut kovin hyvä. SB-Pro otti pelin hallintaansa. Meidän puolustus oli kuitenkin erittäin tiivis ja Niklas hoiti loput. Hävisimme kaksinkamppailuja ja syötöt olivat laaduttomia pelin alussa. Mitä pidemmälle ensimmäinen erä meni, sitä paremmin päästiin peliin kiinni. Pakko kuitenkin myöntää, että ilman pelaajiemme loistavaa halua puolustaa omaa maalia ja Niklaksen loistavia koppeja olisimme hävinneet erän. Erä päättyi 0 - 0.

Toiseen erään lähdettiin hyvällä sykkeellä ja peli oli huomattavasti perempaa kuin ensimmäisessä. Tiiviin puolustuspelaamisen kautta päästiin laadukkaisiin vastaiskuihin, joita päätettiin kovalla prosentilla. Niklas oli maalissa edelleen erittäin hyvä. Erä voitettiin puhtaasti 5 - 0.

0 - 121:09Kokljuschkin NiklasWillberg Sami
0 - 2 (yliv.)24:54Koivisto ReneArasmo Samuel
0 - 332:07Koivisto ReneHuolman Topias
0 - 434:25Koivisto ReneArasmo Samuel
0 - 534:34Oksa SamiKokljuschkin Niklas
02:19Koivunen Emil2 min
24:03Vastustaja2 min
26:36Koivisto Rene2 min