Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutiset

B-EDUSTUKSEN VIIMEISET PELIT TAKANA JA EDESSÄ SIINTÄÄ PLAYOFFIT

B-edustus pelasi vielä varmistuneen playoffpaikan jälkeen 3 peliä joista ensimmäinen oli Oilers NG:tä vastaan omalla porukalla helpohko 12-1 voitto. Oilers ei tuntunut pysyvän yhtään Tiikerilauman mukana ja Tiikerit pyörittivät peliä ihan omaan tahtiin.

Viikonloppuna pelattiin myös 2 peliä hieman sekavalla kokoon panolla 3 omaa pelaajaa oli A junnujen mukana ja flunssa-aalto kaatoi monta pelaajaa vuoteen omaksi. Vuotta nuoremmat oli kuitenkin jo saaneet myös varmistettua pelipaikkansa omassa ikäluokassa playoffeissa joten saatiin sieltä muutamia pelimiehiä mukaan kokoonpanoon.

Lauantaina c-ikäiset pelasivat ensin oman ikäluokkansa kovatasoisen pelin ja heti perään 6 kaveria jatkoi vielä b-junnujen peliin. Sunnuntaina vielä muutama lähti mukaan Forssaan täydentämään niin että saatiin 2 kentällistä jalkeille.

00 ikäiset osoittivatkin että myös heidän ikäluokassaan on varteenotettavia pelaajia ja pärjäsivät oikein hyvin isompien mukana vaikka tuloksellista voittoa peleistä ei tullutkaan. 

Nyt on runkosarja pelattu ja edessä siintää playoffit jotka alkaa heti pääsiäisenä. Vastustaja ja tarkempi peliaikataulu saadaan tietää tulevan viikonlopun jälkeen kun osa joukkueista pelaa vielä playoff karsinnat.

B-EDUSTUS VARMISTI PLAYOFF PAIKKANSA HÄMEENLINNASSA!!!

Steelers vs. Tiikerit 6-8 (0-1, 2-4, 4-3)

Tiikerit matkasivat lauantaina 27.2 Hämeenlinnaan tietäen että mikäli ottelu voitetaan varmistuu playoff paikka ja voittamaanhan sinne lähdettiinki. Tiikereillä oli paikkoja selvästi enemmän kuin Steelersillä mutta tilanteet jäivät välillä vähän puolitiehen ja aina ei ollut ihan onneakaan mukana. Lopun haparoinnista huolimatta pakka pidettiin kasassa ja vaikka Steelers pääsikin jo lopussa maalin päähän oli Tiikerit voiton suhteen janoisempia.

Ensimmäinen erä oli selkeästi Tiikereiden tilanteiden valossa joita Tiikereillä oli 3 kertaa enemmän kuin vastustajalla. Ei vaan saatu niitä vietyä loppuun asti kuin kerran Eetu Erkkilän ja Kasper Tähkän aloittaessa maalinteon, ensimmäinen erä siis Tiikereille 0-1.

Toisessa erässä saatiin jo enemmän tapahtumia niin jäähyjen kuin maalien muodossa. Taistelu oli kovaa Tiikerit kuitenki hiukan niskan päällä ja erätauolle lähdettiin lukemissa 2-5.

Kolmas erä ja Steelers laittaa isompaa vaihdetta silmään. Tiikerit hätäilevät ja pallo pomppii pomppii. Steelers kirii ja ajassa 47.12 Steelers tulee jo maalin päähän. Tiikerit ottavat aikalisän nyt ei saa antaa periksi. Peli jatkuu molemmat joukkueet luovat tilanteita ei vaan mene ei sitten millään. Ajassa 58.56 Steelers ottaa aikalisän ja sanomattakin on selvää että maalivahti otetaan pois heti kun tilaisuus tulee. Ja tilaisuushan tulee mutta Steelersin harmiksi ajassa 59.40 tuon tilaisuuden hyödyksi käyttää Joonas Puomio Jussi-Ville Huuskosen syötöstä ja sinetöi voiton Tiikereille!

Tämä tarkoittaa sitä että Tiikerit varmistavat paikkansa playoffeissa. Vielä muutama peli ennen tuota koitosta josta ensimmäinen pelataan jo heti tulevana viikonloppuna 6.3 Tiger Sport areenalla klo 18.00 

B-EDUSTUKSELLE TAPPIO VIERAISSA JA VOITTO KOTONA

SSV vs. Tiikerit 9-4 (5-1, 3-1, 1-2)

Lauantaina 13.2 pelattin SSV:n vieraana Campossa aikalailla samanlainen peli kuin viimeksi. Vaikka tällä kertaa Tiikerit aloittivat maalinteon ei saatu peliä pyörimään halutulla tavalla. Vääntöä oli molempiin suuntiin mutta SSV oli kuskin paikalla maalinteossa. Ensimmäinen erä vastustajalle 5-1 ei paljon maarittele. Toinen erä samalla tahdilla kovaa peliä ja SSV edelleen käytti maalipaikat paremmin hyödyksi toinen erä vastustajalle 3-1. Kolmas erä olikin sitten jo melkoinen trilleri ei niinkään maalinteossa vaan jäähy minuuteissa. Tämä erä meni maalien osalta Tiikereille 1-2 ja loppulukemat isäntäjoukkueelle SSV:lle 9-4. Paljon jäi petrattavaa sikäli mikäli SSV vielä kohdataan.

Tiikerit vs. TPS 10-9 JA (3-2, 3-3, 3-4, JA 1-0)

Maanantaina 15.2 oli SSV:n peli jätetty taakse ja TPS:ää vastaan lähti voiton tahtoinen Tiikerilauma. Koulupäiville sijoittuvat pelit eivät tunnetusti koskaan ole helppoja eikä tästäkään pelistä sitä jännitystä puuttunut ja katsomossakin joku taisi mainita että nitroille olisi ollut tarvetta.

Ensimmäisessä erässä maalinteon aloitti TPS siirtyen jo 2-0 johtoon, mutta Tiikerit eivät antaneet periksi vaan lisäsivät vauhtia ja niin saatiin maalihanat auki ajassa 11.43 Joonas Puomion tällätessä Roope Turusen syötöstä pallon vastustajan verkkoon. Vielä pari maali tämän jälkeen ja erätauolle lähdettiin Tiikereiden johtaessa 3-2.

Toinen erä oli yhtä tasasita kuin edellinenkin ja katsomossa alettiin jo jokaisen oman pään tilanteen sattuessa pitämään hengitystä ja huokaisemaan helpotuksesta kun tilanne oli ohi. Vielä lopussa sekuntia ennen erän loppua Eemeli Horttanainen teki Mikko Leväsen esityöstä niin sanotun pukukoppimaalin ja erätauolle lähdettiin Tiikereiden johtaessa 6-5.

Kolmas erä antoikin sitten jo esimaustetta siitä kuinka tiukille tällaiset pelit voivatkaan mennä. Tilanteita oli molempiin päihin ihan koko ajan välillä ei katsomossakaan enään tiedetty mihin päähän oltiin menossa. Aina kun Tiikerit saivat 2 maalin eron tuli TPS taas maalin päähän ja vielä puoli minuuttia ennen loppua tasoihin jatkoajalle siis lukemissa 9-9.

Jatkoaika oli edelleen yhtä tiukkaa kuin aiemmat 60 minuuttia jokainen tilanne sai katsomon varpailleen ja kannustus koveni kovenemistaa. Edellinen peli TPS:n kanssa päättyi jatkoajalla tasapeliin ja nyt alkoi näyttää siltä että tämä peli päättyisi samalla tavalla kunnes Mikko Urataipale pääsi kaverin ohi näki Eemeli Horttanaisen toisella puolella ja Eemeli naulasi voitto osuman 4 sekuntia ennen jatkoajan päättymistä!!!

Tuleva viikonloppu on jännittävä Tiikerit ovat tällä hetkellä sarjan 5. sijalla ja siinä hännillä OLS, SB Heinola ja Josba. Tiikereille riittää 1 voitto 4 pelistä joilla varmistuu paikka playoffeissa. Muussa tapauksessa SB Heinolan (kovalla maalierolla) tai Josban pitää voittaa kaikki loput ottelunsa ja Tiikereiden hävitä kaikki. 

Tiikerit suuntaavat siis lauantaina 27.2 Steelersin vieraaksi Iittalan-Hallille klo 14.00 alkavaan peliin. 

B-EDUSTUKSELLE EI PISTEITÄ TAMPEREELTA

Classic vs. Tiikerit 10-6 (3-3, 3-2, 4-1)

Tampereelle lähdettiin koulupäivän päätteeksi Tikkurilan Urheilutalolta ja tiedossa oli että nämä keskellä viikkoa pelattavat pelit on joukkueelle kun joukkueelle hankalia ja vielä kun matkustetaan muutama tunti jonnekkin päin Suomea bussilla eikä lepoa ole juurikaan saa tehdä kovasti töitä jotta saadaan joukkue kovaan iskuun.

Peli alkoi tasaisesti mutta jo alkumetreillä oli nähtävissä että Tiikereillä ei lataus ollut ihan sellainen kuin olisi pitänyt. Yhden pelaajan loukkaantuminen heti pelin alussa sai pakkaa vielä enemmän sekaisin ja osan pelaamisessa näkyi hermoilua ja turhautumista.

Eka erä tasaväkistä Tiikerit sai enemmän tilanteita aikaiseksi mutta Classicin maalivahti otti hienoja koppeja. Tiikereillä ensimmäinen maali onnen kantamoisena kun vastustaja syötti omalla maalialueella suoraan Tiikerin Ville-Veikko Ronkaisen lapaan. Toinen Tiikeri maali ylivoimalla Eetu Erkkilä (Mikko Levänen) ja kolmantena vielä pukukoppimaali viimeisellä puoli minuuttisella Mikko Levänen (Jere Rekilä) eka erä siis 3-3.

Toisessa erässä tasaväkistä vääntöä Tiikerit aloitti maalin teon Eetu Erkkilän ja Eemeli Horttanaisen yhteistyönä mutta sitten tuli musta hetki ja Classic teki 3 maalia joista viimeinen vielä alivoimalla. Vielä erän lopulla Levänen kavensi Rekilän syötöstä ylivoimalla tilanteen 6-5.

Kolmannessa erässä Tiikerit tasoittaa heti alussa pelin 6-6 Jussi-Ville Huuskosen ja Mikko Leväsen ollessa tällä kertaa asialla. mutta sen jälkeen ei enään saatu otetta pelistä vaan Classic pyörittää ja Tiikerit kyykkää. Classicille ansaitut pisteet ja Tiikerit lähtivät kohti Vantaata väsyneinä mutta pää ylhäällä.

Seuraavaksi pelataan Campo Sportissa SSV:n vieraana 13.2 klo 14.00 ja heti maanantaina 15.2 TPS Turusta tulee Tiikereiden vieraaksi Tikkurilan Urheilutalolle klo 19.30 Tervetuloa kannustamaan poikia!!!

B-EDUSTUKSELLE JOENSUUSTA MURSKAVOITTO!

Josba vs. Tiikerit 5-15 (2-3, 2-3, 1-9)

Viimeksi kotiareenalla Josba oli vahvempi tehden voittomaalin 11 sekuntia ennen 3 erän loppua. Joten poikien lähtiessä reissuun jokainen tiesi että pelissä ei saa antaa tuumaakaan periksi ja tällä kertaa jokainen myös teki kaikkensa.

Ensimmäinen erä lähti Tiikereiltä tuttuun tapaan unisissa merkeissä ja Josba meni jo 2-0 johtoon ajassa 12.58. Tiikerit kuitenkin kavensivat tilannetta ja ensimmäinen erä tiukan taistelun jälkeen Tiikereille 2-3.

Toinen erä näytti seuraavan samalla kaavalla Josba naulasi 2 kertaan ja tähän maalivahti veti rajan ja pyysi kaverin tolppien väliin. Loppuerään pari pientä jäähyä kummallekkin ja Tiikereille muutama maali ja toinen erä Tiikereille taas 2-3.

Kolmanteen erään lähdettiin siis lukemista 4-6. Tähän erään oli selkeästi Tiikerit valmiimpia kuin Josba. Tiikerit pommittivat Josban verkkoja 11 minuutin aikana 4 kertaan jolloin Josban oli otettava aikalisä ja heräteltävä omiaan. Tämäkään ei Josballe antanut kuin yhden tilaisuuden ja Tiikerit kasvattivat eroa vielä 5 maalilla eikä Josba tuntunut pysyvän mukana ollenkaan.

Tällä kertaa Tiikerit saivat aikaan vahvan esiintymisen ja jokainen ketju oli vahvoilla. Eritoten täytyy nostaa esiin onnistujina Mikko kaksikko Mikko Levänen (5+5) ja Mikko Urataipale (1+4) jotka pelasivat taas kerran hyvin yhteen. Sekä Eemeli Horttanainen (4+1), Joonas Puomio (1+1) ja Eetu Erkkilä (1+0) joilta odotettiin vahvempaa esitystä tähän peliin. Ja vielä puolustuksesta esiin voidaan nostaa Antti Turunen (0+1) joka pelasi vahvaa peliä alusta loppuun asti.

Tiikerit matkustavat seuraavaksi Tampereelle ja vuorossa olisi revanssi Classicia vastaan 2.2 Spiral-Hallissa klo:18.30

VIIME VIIKON SALDONA B-EDUSTUKSELLE TAPPIO JA VOITTO

Tiikerit vs. Erä 6-7 (2-4, 2-1, 2-2)

Maanantaina 11.1 pelattiin kotiareenalla Erää vastaan ja peli oli niin kova kuin osattiin odottaakin. Erä hävisi edellisen pelin ja oli varmasti nälkäisempi tällä kertaa.

Alku lähti käyntiin Tiikereillä hyvin unisissa merkeissä ja Erä oli jo ajassa 13.39 0-3 voitolla. Tiikerit eivät kuitenkaan antaneet periksi vaan kavensivat erän loppu puolella tilanteen 2-4.

Toinen erä oli jo tasaisempi Erä teki heti erän alkuun maalin ja oli jo 2-5 johdossa. Tiikereille sattui hyvä tilaisuus kaventaa kun vieras otti jäähyn ja niin ylivoimalla saatiinkin Eetu Erkkilän esityöstä Mikko Urataipaleelle paikka lyödä lukemat 3-5. Vielä ennen eränloppua Mikko Levänen teki Jere Rekilän syötöstä pukukoppimaalin ajassa 39.56 joten kolmanteen erään lähdettiin hyvin tasaisissa lukemissa 4-5.

Kolmannen erän alussa Tiikerit tasoitti pelin 5-5 ja näytti siltä että peli oli alkanut kääntyä Tiikereille pallo pyöri suurimman osan ajasta Erän päädyssä mutta Erä puolusti tonttiaan todella hyvin. Pari pientä nukahdusta ja pallon menetystä vieraille ja Erä oli jo 2 maalin johdossa. Tiikerit ottivat aikalisän 3 minuutia ennen loppua ja valmentaja ilmaisi pojille että heti kun paikka tulee maalivahti pois ja ralli pyörimään. Katsomossa muutama aikuinen sanoikin että aika riskiä mutta tämä on tuttua Tiikereille ja heti ensimmäinen maalivahdin pois lähtö tuotti tulosta kun Eemeli Horttanainen ujutti pallon Erän verkkoon Urataipaleen syötöstä. Vielä yritettiin pariin otteeseen ilman maalivahtia mutta Erä sai kaikki yritykset torpattua ja loppulukemat Erälle 6-7

Ols vs. Tiikerit 6-10 (0-2, 3-2, 3-6)

15.1 Tiikerit lähtivät aamupäivällä matkaan kohti Oulua seuraavan päivän peliin valmistautuen. Allekirjoittanut ei ollut matkassa mukana joten voi vain kertoa mitä tulospalvelu meille kertoi.

Peli näytti ensimmäisessä erässä aluksi tiukalta tilanteita on ollut molempiin päihin tasaisesti Tiikerit on kuitenkin onnistunut 2 kertaa joten toiselle erätauolle lähdettiin Tiikereiden johtaessa 0-2

Toisessa erässä Ols oli parantanut otteitaan ja veikin erän lukemin 3-2 kolmanteen erään siis melko tasaisissa lukemissa 3-4.

Kolmas erä oli sitten ollut jo Tiikereiden niin kuin edellisessäkin kamppailussa alku mentiin tasaiseen tahtiin ja viimeisessä erässä Tiikerit menivät omiaan. Erän maalit Tiikereille 3-6 ja lopputuloksena Tiikereille 2 pistettä lukemin 6-10.

Ols kuvat

Seuraavaksi pojat suuntavaat Joensuuhun tulevana sunnutaina pelattavaan otteluun Josbaa vastaan.

JOKERIT KAATUI TOISTAMISEEN TIIKERIT B LÄHTI JOULUTAUOLLE 2 PISTETTÄ RIKKAAMPANA.

Jokerit vs. Tiikerit  4-7 (0-1, 1-4, 3-2)

Ennen joulutauolle siirtymistä pelattiin siis Jokereita vastaan joulukiireiden keskellä vielä yksi peli. Jokereita vastaan alkoi Tiikereillä toinen kierros SM-sarjassa ja se alkoi juuri niin kuin oli toivottu voitto kotiin ja hyvillä mielin joulutauolle.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä eikä kumpikaan joukkue saanut oikein peliä kunnolla käyntiin. Tiikerit tekivät ainokaisen maalin erässä Eemeli Horttanaisen yksilösuorituksella (joka muuten oli melkoisessa vireessä tehden 3+1 tehot).

Toinen erä oli jo sitten selkeästi Tiikereiden, Jokerit tasoitti erän alussa mutta Tiikerit saivat draivin päälle ajassa 26.58 tehden tasaiseen tahtiin 4 maalia ja erätauolle lähdettiin Tiikereiden johtaessa 1-5.

Kolmas erä oli jo tiukempi ja kovempi, erän alussa Tiikerit jatkoivat maalintekoa ja Jokerit aloittivat jäähyilyn. Peli koveni ja Tiikereiden keskittyminen herpaantui Jokerit alkoivat kaventaa ja tilanteessa 4-7 ajassa 50.05 oli pakko viheltää peli poikki ja ottaa Tiikereille aikalisä. Aikalisä tuotti tulosta ja Tiikerit saivat itsensä rauhoitettua niin ettei kaveri päässyt enään yllättämään. Jokerit tarjoilivat vielä pariin otteeseen ylivoimaa mutta niitä ei saatu hyödynnettyä vaan peli loppui siis lukemiin 4-7 Tiikereille 2 pistettä ja joulutauolle lähdettiin sarjataulukon kolmantena.

Tiikereiden seuraava peli on Tapanilan Erää vastaan Tikkurilan Urheilutalolla 11.1.2016 klo.19.30 Tervetuloa kannustamaan poikia!

TIIKERIT B-EDUSTUS VS. FOSU TIUKEMPAAKIN TIUKEMPI TASAPELI

Tiikerit vs. Fosu 5-5 (2-1, 2-3, 1-1 JA 0-0)

Tiikerit saivat vieraaksi Forssalaisen FoSun josta jo ennakkoon tiedettiin että kyseessä oli joukkue joka oli hävinnyt vain yhden pelin ja se oli SSV:lle joka ei ole hävinnyt yhtään peliä. Fosulla on ollut myös 4 jatkoajalle mennyttä peliä jotka kaikki Fosu on voittanut. Tällä kertaa Tiikerit kuitenkin katkaisivat tuon kierteen ja peli päättyikin kovan pelin jälkeen jatkoajan jälkeen tasalukemiin.

Ensimmäinen erä näytti lähtevän taas Tiikereiltä käyntiin niin kuin pitikin. Peliä oli ehtinyt kulkea vain vaivaiset 16 sekuntia kun Tiikerit jo läpsyttelivät käsiään ensimmäisen maalin kunniaksi kahden Mikon (Levänen ja Urataipale) yhteistyöstä. Ensimmäinen erä oli melko tasaista ja erätauolle mentiin Tiikereiden johdossa 2-1

Toinen erä olikin jo sitten rikkonaisempi jäähyjä sateli molempiin päihin ja maaliverkotkin heilahtelivat tasaiseen tahtiin. Jäähyt 2-2 ja maalit tällä kertaa vieraille 2-3.

Kolmas erä ja tilanne tasan 4-4 molemmat joukkueet aloittaa maalinteolla ja taistelu on armotonta ja kovaa sen näkee myös tilastojen valossa erän loppupuolella saaduista 4 jäähystä molemmille siis 2 jäähyä 7 minuutin sisällä. Molemmille annettiin siis paljon mahdollisuuksia ratkaista peli mutta alivoimat hoidettiin ja jatkoaika kutsui. Ja kuten moni jo tiesi Fosu ei ollut hävinnyt ainuttakaan jatkoaika peliään joten nyt oli laitettava kaikki likoon. Ja pallo pyörikin suurimmaksi osaksi Fosun päässä ei vaan saatu sitä viimeistä niittiä ja vastustajan veskari torppasi kaikki yritykset. Loppulukemiksi siis 5-5 ja piste kummallekkin.

Nyt ollaan puolivälissä ja  Tiikerit ovat sarjataulukon 5. SM-sarja runkosarja

Vielä ennen joululomia pelataan yksi peli Jokereita vastaan 22.12 klo.19.30 Campo-Sportissa. Edellinen kohtaaminen päättyi Tiikereiden voittoon tiukasti 6-5 kaikki paikalle kannustamaan poikia!

TIIKERIT B-EDUSTUKSELLE 2 PISTETTÄ VIERUMÄELTÄ!

SB Heinola vs. Tiikerit 8-11 (1-4, 3-5, 4-2)

Itsenäisyyspäivä alkoi sateisissa merkeissä mutta se ei Tiikereitä haitannut matka kohti Vierumäkeä startattiin hyvin syödyn lounaan jälkeen Tikkurilan Urheilutalolta. Vierumäen areenalle asteli voiton tahtoinen ja Classic pelin tappion jälkeen taistelua janoava Tiikerilauma.

Ensimmäinen erä lähtikin käyntiin Tiikereiden ohjaksissa. SB Heinola pelasi fyysisesti ja jopa hieman liiankin fyysisesti istuen erän aikana 3 kertaa jäähypenkillä. Tiikerit ei saanut näistä kuin yhden hyödynnettyä. Tasakentällisillä kuitenkin tehtiin 3 maalia ja vastustaja pääsi yllättämään kerran. Joten ensimmäinen erä meni Tiikereille 1-4.

Toisessa erässä Tiikerit saivat taas hyvän etumatkan naputellessa 3 maalia tasaiseen tahtiin joten SB Heinolan oli otettava aikalisä ajassa 23.40. Aikalisä tuotti tulosta ja SB Heinola sai kurottua kiinni 2 maalilla. Tiikerit naulasivat vielä yhden maalin ja loppu erä menikin jäähyilyn merkeissä erän loppulukemat 4-9.

Kolmas erä ja mitä tapahtuukaan Tiikeripaketti on aivan sekaisin. SB Heinolla tulee kovaa ja pamauttelee verkkoa minuutin ja 11 sekunnin aikana 3 kertaa. Valmentajan on pakko herätellä poikia ajassa 42.52.Vielä yksi maali vastustajalle siirretyn rangaistuksen aikana ja tilanne on 8-9 katsomo huutaa äänensä käheiksi. Molemmat joukkueet taistelee kovaa ja jäähyjä ei enään anneta. Helpotusta tilanteeseen tuo kuitenkin Mikko Urataipale joka sivaltaa Mikko Leväsen poikittaissyötöstä maalin ajassa 56.19 ja vielä kerran ajassa 59.15 Urataipale jälleen Jere Rekilän syötöstä voittolukemiin 8-11 ja kaksi pistettä Tikkurilaan.

 Sanottakoon vielä että oli hienoa nähdä että onnistumisia tuli laajalla rintamalla peräti 11 jannua oli pisteillä!

Seuraava peli onkin kotipeli ja se pelataan tuttuun tyyliin Tikkurilan urheilutalolla 14.12 klo.19.30 ja vastaan asettuu sarjan toisella sijalla 1 pelin hävinnyt Fosu. Tervetuloa kannustamaan pojat voittoon!

TIIKERIT B VASTAAN CLASSIC B EI MENNYT IHAN NIIN KUIN PITI

27.11 Saimme vastaan Tampereen Classicin ja alkuun oli jo tiedossa että vastaan astelee hyvin taidokas porukka. Olihan porukka koottu viime kauden 98 ikäisistä hopeamitalisteista ja 99 ikäisistä kultamitalisteista. Classicin alkukausi oli ollut vaihtelevaa ja joidenkin mielestä jopa hieman yllätyksellistäkin. 

Alkupeli näytti tasaväkiseltä ensimmäinen erä 2-2 ja torjunnat 7-8 (2 jäähyä Tiikereille). Toinen erä pienellä erolla ensimmäiseen verrattuna maalit 2-3 torjunnat 8-10 (ei jäähyjä). Kolmanteen erään lähdettiin siis tilanteesta 4-5 Classicin hyväksi.

Kolmannessa erässä ei enään kuitenkaan joko jalka kulkenut tai Classic sai vaan liian helposti murrettua Tiikereiden puolustuksen ja alkoi takoa maaleja. Ajassa 53.51 otettiin aikalisä ja kokeiltiin monta kertaa ilman maalivahtia mutta Classic oli tällä kertaa parempi ja vei pisteet Tampereelle. 

Leväsen Mikko oli ainakin saanut kannustusjoukot liikkeelle, harmi että kannustuksesta huolimatta ei ihan päästy siihen mitä tavoiteltiin. Kiitoksia vaan kannustajille hyvästä kannustuksesta.

Tiikerit pelaavat seuraavan pelinsä SB Heinolaa vastaan Vierumäki Areenalla 6.12 klo: 16.00 ja seuraava kotipeli on Tikkurilan Urheilutalolla Fosua vastaan 14.12 klo: 19.30

B-EDUSTUS PELASI TIUKAN TASAPELIN TURUSSA TPS:N VIERAANA

TPS-Tiikerit 6-6 (2-1, 4-4, 0-1)

Alkuun peli näytti tasaiselta ja tilanteita luotiin molempiin päihin tasaiseen tahtiin TPS oli ensimmäisen erän jälkeen parempi lukemin 2-1

Toinen erä ei enään alkanutkaan niin hyvin TPS otti ohjakset ja johti jo ajassa 35.09 5-1. Kuten jo kauden mittaan on huomattu niin monissa peleissä suosta on vielä noustu, pojat pistivät myllyt liikkeelle ja alkoivat kiriä TPS kiinni erä tauolle päästiinki taas yhden maalin erolla TPS:lle numeroin 6-5.

Kolmas erä oli tiukka ja tilanteita sattui molempiin päihin Tiikereiltä vaadittiin ainakin yhtä maalia että päästäisiin tasoihin. Ajassa 49.50 Mikko Urataipale sai loistavan paikan ja ujuttikin pallon TPS:n verkkoon jolloin peli oli tasan. Vielä oli peliaikaa jäljellä ja 5 minuuttia ennen summerin soittoa tuli vielä Joonas Puomiolle 2 minuutin jäähy mailan painamisesta. Tämän jäähyn Tiikerit kuitenkin selvitti hienosti ja varsinainen peliaika päättyi lukemiin 6-6. Jatko aika oli kanssa tiukkaa ja katsomossa jännitettiin koko ajan että kumpi joukkue saa verkon heilumaan mutta tällä kertaa kumpikin puolusti niin hyvin että peli päättyi siis lukemiin 6-6 ja yksi piste kummallekkin.

Seuraava peli Tiikereillä on jo perjantaina 27.11 klo:18.30 Tiger Sport Areenalla Tampereelta saapuvaa Classicia vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

B-EDUSTUKSEN KÄYNNISTYS VAIKEUDET VEI PISTEET VIERAILLE

Tiikerit-SSV 5-9 (1-6, 1-0, 3-3)

SSV:tä vastaan lähdettäessä oli jo tiedossa että vastus tulee kovaa päälle ja rokottaa jokaisesta virheestä ja näin se myös teki. Ensimmäisen 15 minuutin aikana SSV vei ja Tiikereillä ei tuntunut mikään menevän putkeen. Tilanne oli jo SSV:n hyväksi 0-6 kun Tiikerit saivat yllätettyä SSV:n maalivahdin Joonas Puomion pamauttaessa Mikko Urataipaleen syötöstä pallon maaliin. Erätauolle lähdettiin SSV:n johtaessa 1-6.

Toinen erä oli jo paljon tasaisempi tilanteita tuli molempiin päihin ei vain saatu palloa toimitettua maaliin asti kuin kerran Tiikereiden toimesta ylivoimalla, asialla tällä kertaa Eemeli Horttanainen Mikko Leväsen syöttäessä. Kolmanteen erään lähdettiin siis SSV:n johtaessa 2-6

Kolmas erä oli aikalailla edeltäjänsä kaltainen tasainen mutta pallo alkoi pomppia sinne minne pitikin, harmi vain että kun saatiin kavennettua teki vastustaja melkein heti perään taas maalin. Erän loppupuolella pelattiin ilman maalivahtia ja SSV:stä Tiikereihin siirtynyt ensimmäistä peliään pelaava Kasper Tähkä napautti kahteen kertaan vanhan joukkueen verkkoon. Erä päättyi 3-3 eli lopputuloksena SSV vei 2 pistettä Helsinkiin. 

Tiikerit matkaavat seuraavan peliin TPS:n kotiluolaan Turkuun ensi viikon lauantaina 21.11 klo 19.00

B-EDUSTUKSELLE TAAS 2 PISTETTÄ KOTOPUOLESSA!

Tiikerit-Steelers 12-6 (3-1, 3-1, 6-4)

Lähtöasemat sunnuntain peliin oli jännittävät Mestareiden Cupissa tavattiin edellisen kerran ja silloin Steelers oli parempi lukemin 5-4. Tällä kertaa pallo kuitenkin pomppi selkeästi Tiikereille ja Steelers ei tuntunut pysyvän mukana. Steelersin kovasta taistelusta huolimatta Tiikerit nakuttelivat maaleja tasaiseen tahtiin.

Onnistujia löytyi joka ketjusta mutta nostettakoon esiin Olli Huhtala joka teki ottelussa hattutempun ja 00 ikäisistä Timi Kauneela ja Ville-Veikko Ronkainen jotka tekivät ensimmäiset maalinsa B SM-sarjassa. Ottelu päättyi siis Tiikereiden voittoon lukemin 12-6 ja Tiikerit ovat sarjataulukossa 6 pelin jälkeen sijalla 3.

Seuraava peli pelataan poikkeuksellisesti Tiger Sport Areenalla 11.11 klo 19.30 jolloin vastaan asettuu kunnon koetuskivi SSV joka ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua.  

B-EDUSTUS KONEET YSKIEN VIIMEISESSÄ ERÄSSÄ VOITTOON...

Oilers-Tiikerit 6-11 (2-2, 1-2, 3-7)

Liekö koulupäivä ollut raskas vai lähdettiinkö peliin niin sanotusti takki auki edellisen pelin makoisan voiton myötä, mutta Tiikeri lauma ei tuntunut saavan koneitaan oikein höyryämään. Pallo pomppi ja syötöt menivät vähän sinnepäin oli hätiköintiä ja mailaa puristettiin ihan turhaan.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja päättyikin tasan 2-2 jäähyjäkin otti molemmat joukkueet 2 joten varmasti oli molemmilla joukkueilla paljon puhuttavaa erätauolle mentäessä. Toinen erä ei paljoa ensimmäisestä muuttunut jäähyt oli sen sijaan vähentynyt mutta tasainen erä noin muuten. Oilers sai ajassa 36.28 rangaistuslaukauksen mutta maalivahti Otto Syrjälä piti huolen siitä että vastustajan yritys jäi vain yritykseksi eikä Oilers saanut ylivoimalla tehtyä maalia. Vielä 3 sekuntia ennen erän loppua Joonas Puomio namutti Roope Turusen hienosta syötöstä pallon Oilerssin verkkoon ja erätauolle siirryttiin Tiikereiden johtaessa 3-4

Kolmas erä alkoi hyvin Oilerssilla 2 maalia muutamassa minuutissa ja peli näytti kääntyneen Oilerssille kunnes Oilers otti 2 jäähyä ja Tiikerit pääsivät pyörittämään ylivoimaa. Tällä kertaa ylivoimakuviot tuotti tulosta ja Tiikerit tulivat rinnalle ja ohi. Siitä se Tiikereiden nousu sitten alkoi maaleja tuli tasaiseen tahtii ja Oilers ei tahtonut pysyä mukana. Tiikerit saivat tuon 3 erän loppurutistuksen jälkeen 2 tärkeää pistettä taas Tikkurilaan.

Ja kuten moni jo tietääkin on B-edustuksen matkassa ollut myös C1-edustuksesta 00 ikäisiä ja vielä viimeisen erän loppu puolella pääsivät 5 poikaa Niklas Kuisma, Mikko Ylikojola, Leevi Honkanen, Jerry Tainio ja Mikael Fredriksson omana kenttänään pelaamaan ja loivatkin monta hienoa tilannetta vastustajan päähän. Sen verran hieno esitys pojilta että saivat raikuvat aploodit yleisöltä.

Tiikereiden seuraava peli on 1.11 Tikkurilan Urheilutalolla klo:18.00 jolloin vastaan asettuu Steelers Hämeenlinnasta tervetuloa kannustamaan poikia!!!

B-EDUSTUS VEI PISTEET MOSALLA PELATUSSA TIUKASSA PELISSÄ!

Jo Mosalle suunnattaessa kaikki varmasti tiesivät että peli ei tule olemaan helppo ja jokaisen jätkän on laitettava itsensä täysillä likoon ja niin jokainen myös teki. Ensimmäinen erä oli aika sekavaa Erä tarjoili Tiikereille ylivoimaa ylivoiman perään mutta pojat eivät saaneet ylivoimaa pyörimään toivotulla tavalla. Erä naulasi tässä erässä ainoan maalin ajassa 09.48 ennen erätaukoa kuitenkin Erän pelaaja sai 5 minuuttisen väkivaltaisuudesta joten asetelmat toisen erän alkuun oli mitä mainioimmat.

Tauolla oli selkeästi käyty ylivoimakuviota läpi koska Tiikereiden ensimmäinen maali nakutettiin 30 sekunttia toisen erän alkamisesta eli ajassa 20.30. Toinen erä oli selkeästi Tiikereiden pallo pyöri hyvin Erän päässä ja Tiikerit pommittivatkin Erän verkkoa 5 maalilla kun taas Erä onnistui siinä vain 2 kertaa. Kolmanteen erään lähdettiin siis Tiikereiden johtaessa 3-5.

Kolmannessa erässä Erä oli selkeästi päättänyt että peliä ei ole vielä pelattu alkoi totinen taistelu ja pallo pyöri päästä päähän ja kumpikin joukkue joutui ihan tosissaan laittamaan kaiken peliin. Ajassa 55.11 Erä oli jo maalin päässä (5-6) ja katsomossa pideltiin hengitystä. Tiikerit onnistuivat kuitenki vielä kasvattamaan eroa maalilla ja kovasta yrittämisestä huolimatta Erä ei enään saanut murrettua Tiikerin puolustusta. Peli Tiikereille 5-7 ja tärkeät 2 pistettä kotiin.

Peli oli selkeästi kauden parasta antia ja tästä on hyvä jatkaa vaikka materiaali on kapea kyllä tästä porukasta löytyy taitoa ja periksiantamattomuutta joka voi vielä kantaa pitkälle. Seuraava peli pelataan heti muutaman päivän päästä 21.10 Oilers NG kotikonnuilla Esport Areenalla 18.30

B-EDUSTUKSELLE TAPPIO JA VOITTO!

Lauantaina 3.10 pelattiin Tikkurilan Urheilutalolla tiukka peli Josbaa vastaan. Aluksi Tiikerit tuntui saavan selvän johtoaseman ja oli jo 14 minuutin kohdalla 4-1 johdossa. Josba ei kuitenkaan antanut periksi vaan tuli maali kerralla rinnalle ja ohi.

Kolmannessa erässä Josba meni jo 2 maalin johtoon mutta Tiikeri taisteli taas tasoihin ja meni johtoon ajassa 54.45 Josba tasoitti vielä ajassa 56.42 ja katsomossa luultiin jo että peli menisi jatkoajalle. Josba sai kuitenkin vielä lopussa pallon riistettyä ja pääsi viimeistelemään pelin 11 sekunttia ennen loppua Josban hyväksi 7-8. 

Sunnuntaina 4.10 oli eilinen jätetty taakse ja saatu muutama 00 edustuksen pelaaja rinkiin mukaan. OLS oli tullut pitkän matkan Oulusta testaamaan mistä on Tikkurilan Tiikerit tehty. Tämä peli olikin sitten jo ihan erinlainen kuin edellisen päivän peli.

Ensimmäisessä erässä mentiin aluksi ihan rinta rinnan ja maaleja tehtailtiin tasaiseen tahtiin. Loppua kohden erä alkoi kääntyä Tiikereille ja erätauolle mentiin Tiikereiden johtaessa 6-3. Toinen erä oli sitten jo selkeästi Tiikereiden maalit 5-1 ja kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 10-4. Kolmas erä oli taas tasaisempi ja loppulukemat summerin soidessa näytti Tiikereiden hyväksi 11-6

B-EDUSTUS VEI VOITON NIUKASTI SM-SARJAN ENSIMMÄISESSÄ PELISSÄ!

Ensimmäinen SM-sarjan peli takanapäin ja olipahan muuten trilleri! Aluksi pelattiin molempiin päihin tasaiseen tahtiin ja eka erä päättyikin lukemiin 2-2. Toinen erä oli selkeästi Tiikereiden, Jokerit ei tuntunut saavan otetta ja pari jäähyä Jokereille johti siihen että 3. erään lähdettiin Tiikereiden johtoasemissa luvuin 5-2.

Viimeinen erä alkoi hyvin ja peli oli taas tasaista ja pallosta taisteltiin kovaa tilanteita oli molempiin päihin paljon mutta kumpikaan ei onnistunut kuin kerran 10 minuutin sisällä. Tiikerit sai pari jäähyä jonka jälkeen pikku hiljaa vastustaja alkoi hivuta maali kerrallaan lähemmäksi ja vielä lopussa ajassa 59.48 vastustaja kavensi lukemiin 6-5

Hieno nousu vastustajalta, kuitenkin Tiikereille 2 tärkeätä pistettä ja tästä on hyvä jatkaa. Muiden pelien tilastoja seuratessa paria peliä lukuunottamatta joka puolella pelattiin tiukkoja pelejä joten tämä kausi tulee varmasti olemaan tiukkaa kamppailua eikä yksikään joukkue voi antaa tuumaakaan periksi vastustajalle. Ensi viikonloppuna jatketaan kun Tikkurilan Urheilutalolla lauantaina 3.10 vastassa on klo 17.00 Josba Joensuusta ja sunnuntaina 4.10 klo 14.00 OLS Oulusta.

SM-SARJA STARTTAA 27.9 KOTIOTTELULLA!!!

Kohta se alkaa pitkään odotettu ja juurikin tätä varten koko kesän treenattu SM-sarja. Otteluita runkosarjassa on kaiken kaikkiaan 22 ja niistä puolet kotiotteluita. Tiikereillä arpaonni suosi ja saimme heti ensimmäisen pelin kotona eli ensimmäinen peli pelataan Tikkurilan Urheilutalolla 27.9 klo:16.00 ja vastaan saamme Jokerit jota vastaan pelasimme kerran harjoitusottelun elokuun alussa.

Tiikereiden kotiottelut ovat seuraavasti:

27.09  16:00 Tiikerit-Jokerit Tikkurilan Urheilutalo

03.10  17:00 Tiikerit-Josba Tikkurilan Urheilutalo

04.10  14:00 Tiikerit-OLS Tikkurilan Urheilutalo

01.11  18:00 Tiikerit-Steelers Tikkurilan Urheilutalo

11.11  19:30 Tiikerit-SSV Tiger Sport Areena

27.11  18:30 Tiikerit-Classic Tiger Sport Areena

14.12  19:30 Tiikerit-Fosu Tikkurilan Urheilutalo

11.01  19:30 Tiikerit-Erä Tikkurilan Urheilutalo

15.02  19:30 Tiikerit-TPS Tikkurilan Urheilutalo

06.03  18:00 Tiikerit-Oilers NG Tikkurilan Urehilutalo

12.03  17:00 Tiikerit-SB Heinola Tikkurilan Urheilutalo

MESTAREIDEN CUP 5-6.9.2015

Tiikerit B edustus osallistuu tulevana viikonloppuna kovatasoiseen kutsuturnaukseen Turun Leaf Areenalla. Turnauksessa on mukana Tiikereiden lisäki 4 tällä kaudella SM-sarjassa pelaava joukkuetta (Erä, SSV, Steelers ja TPS) sekä 3 nipin napin SM-sarjan ulkopuolelle jäänyttä joukkuetta (Happee, FBT Karhut ja Indians).

Taistelu tulee olemaan kovaa ja vielä näissä peleissä on hyvä kokeilla ja testata eri asioita ja nähdään pieni osviitta siitä millasta meno tulee kaudella olemaan.

Lisätietoja turnauksesta löytyy osoitteesta http://www.mestareidencup.com/