Aika: 1.11.2014 17.00
Paikka: Otahalli, Espoo
Sarja: Etelä-Suomi, miehet, II-divisioona, 2.lohko

Tiikereille pisteet Pyhäinpäivän ottelusta

Miesten pelit jatkuivat Pyhäinpäivänä Otahallissa FLOB:ia vastaan. Tiikerit voitti ottelun päätöserän vahvalla esityksellä numeroin 10-5.

FLOB – Tiikerit 5-10 (2-3, 3-2, 0-5)

Ensimmäinen erä oli Tiikerien hallintaa mutta sisukkaasti taistellut kotijoukkue onnistui pitämään numerot tasaisina. Avauserän Tiikeriosumat iskettiin näyttävien syöttökuvoiden päätteeksi maalin edestä, maalintekijöinä Tuomas Sippola, Karri Budde ja Ville Pousi. Vastaiskuja ja Tiikerivirheitä kytännyt kotijoukkue hyödynsi saadut paikat tehokkaasti iskemällä niistä kaksi maalia.

Toinen erä alkoi Tiikereiltä tehokkaasti Juuso Salon tällättyä ylivoimalla vieraat kahden maalin johtoon. Kotijoukkue sai takaiskusta kiukkua ja seuraavat kolme osumaa tehtiin Tiikerien maaliin. Vieraiden tasoitus nähtiin viimeisellä minuutilla Mattias Kokljuschkinin iskettyä rankkarista taukonumerot 5-5.

Päätöserään tuli nälkäinen Tiikerijoukkue ja terävän liikkeen ja suoraviivaisen tekemisen kautta kentälle saatiin lisää energiaa ja tehokkuutta. Hieno taistelu ja tasonnosto palkittiin lopulta viidellä osumalla, maalintekijöinä Juuso Salo, Olli Rinne, Joona Marjanen ja Toni Kalteva kahdesti.

Ottelun tilastot

Miesten seuraava ottelu on viikon päästä vieraissa HIFK:ta vastaan. Ottelu käynnistyy Pasilan Urheilutalolla la 8.11 klo 19.00. Miesten seuraava kotiottelu on KorsKaa vastaan Tikkurilan Urheilutalolla ke 19.11 klo 18.30. Tervetuloa katsomoon!

1 - 002:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 109:41Sippola TuomasRinne Olli
2 - 112:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 213:50Budde KarriPousi Ville
2 - 318:49Pousi VilleBudde Karri
2 - 4 (yliv.)20:48Salo JuusoAlaluusua Samuli
3 - 423:48VastustajaEi syöttäjää
4 - 426:35VastustajaEi syöttäjää