Aika: 8.11.2014 19.00
Paikka: Pasilan Urheilutalo
Sarja: Etelä-Suomi, miehet, II-divisioona, 2.lohko

Miehille makea jatkoaikavoitto ja sarjan kärkipaikka

Miehet taistelivat makean 7-6 jatkoaikavoiton HIFK:sta jännittävässä ja vauhdikkaassa vieraspelissä Pasilan Urheilutalolla.

HIFK – Tiikerit 6-7 (1-2, 1-2, 4-2, 0-1)

Avauserä oli kummaltakin joukkueelta avointa pelaamista. Tiikerit hallitsi hienokseltaan kenttätapahtumia HIFK:n keskittyessä tehokkaisiin pallonriistoihin ja vastaiskuihin. Kotijoukkue aloitti maalinteon heti ensimmäisessä vaihdossa. Tiikerien kuitti tuli nopeasti Toni Kaltevan tasoitettua paraatipaikalta maalin edestä. Alun haparoinnin jälkeen vieraiden peli parani ja hyvä tekeminen palkittiin erän lopussa Toni Kaltevan taituroidessa illan toisen osuman Juuso Salon passista tutulta paikalta maalin edestä.

Toinen erä oli kummaltakin joukkueelta huolellisempaa tekemistä ja maalit iskettiin erikoistilanteista. Tiikerit onnistui ylivoimalla kahdesti, maalintekijöinä Isto Ohvanainen ja Mattias Kokljuschkin. Kotijoukkueen kuitti tuli pallon riistosta tasavajaalla.

Päätöserässä nähtiin melkoinen jännitysnäytelmä. Kotijoukkue tuli erään vahvasti ja kahdella tahtomaalilla peli oli nopeasti tasan 4-4. Tiikerit nollasivat takaiskut mainiosti ja loppuerä tarjosi kahden hyvän joukkueen vauhdikasta salibandyviihdettä. Tasaisen jännittävän ottelun mukaisesti loput maalit iskettiin vuorotahtiin. Tiikerien hieno taistelu palkittiin Samuli Alaluusuan ja Olli Rinteen näyttävillä ylivoima- ja ohjausmaaleilla. Vahvasti taistellut kotijoukkue kuittasi maalit ja edessä oli viiden minuutin jatkoaika.

Nuori Tiikerijoukkue pelasi jatkoerän hyvällä itseluottamuksella ja voittomaali oli komea Samuli Alaluusuan ampuessa ylivoimalla pallon häkkiin.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi tasaisen sarjan kärkipaikalle. Tiikerien seuraava ottelu on kotipeli KorsKaa vastaan. Ottelu käynnistyy Tikkurilan Urheilutalolla ke 19.11 klo 18.30. Tervetuloa katsomoon.

HIFK:n otteluraporttiin