Aika: 29.11.2014 18.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Etelä-Suomi, miehet, II-divisioona, 2.lohko

Tiikerit parempia kärkiottelussa

Miehet jatkoivat pirteitä esityksiä kärkiottelussa AC HaKia vastaan. Ensimmäisen tasaisen erän jälkeen Tiikerit menivät menojaan ja voittivat ottelun 10-4.

Tiikerit – AC HaKi 10-4 (5-4, 2-0, 3-0)

Avauserässä nähtiin avointa peliä, tasaista taistelua ja runsaasti maaleja. Maalikimaran aloitti Konsta Toivoniemi toisella minuutilla. HaKi sai pelijuonesta kiinni ja Jani Lahtisen ja Jussi Laamasen maaleilla tilanne kääntyi nopeasti 1-3 lukemiksi. Tiikerit kokosivat takaiskuista mainiosti rivit ja loppuerä oli kotijoukkueen tehokasta pyöritystä maalintekijöinä Juuso Salo, Joona Marjanen, Olli Rinne ja Isto Ohvanainen. Kotijoukkueen hakiessa innokkaasti lisämaaleja kavensi vieraiden Mika Hietanen läpiajosta taukonumeroiksi 5-4.

Toiseen erään tuli huolellisempi Tiikerijoukkue. Pallosta pidettiin parempaa huolta ja puolustuspelaamista tiivistettiin. Vahva erä kotijoukkueelta, omissa ei enää soinut ja Joona Marjasen ja Mattias Kokljuschkinin maaleilla erätauolle poistuttiin 7-4 johdossa.

Päätöserä oli Tiikereiden. Vastustajan nostaessa karvausta Tiikerit hyödynsi tilan tehokkaasti iskemällä vielä kolme osumaa, maalintekijöinä Mattias Kokljuschkin, Juuso Salo ja Joona Marjanen.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjan piikkipaikalle. Seuraava ottelu on vieraspeli Piratesia vastaan Campo Centerissä su 7.12. klo 14.00 Vuoden viimeisessä ottelussa tulee vastaan Jokerit Tikkurilan Urheilutalolla pe 12.12. klo 18.30. Tervetuloa katsomoon!

1 - 001:37Toivoniemi KonstaEi syöttäjää
1 - 105:31VastustajaEi syöttäjää
1 - 206:47VastustajaEi syöttäjää
1 - 312:06VastustajaEi syöttäjää
2 - 312:33Salo JuusoKokljuschkin Mattias
3 - 314:45Marjanen JoonaEi syöttäjää
4 - 317:06Rinne OlliEi syöttäjää
5 - 318:22Ohvanainen IstoAlaluusua Samuli