Aika: 7.12.2014 14.00
Paikka: Campo Sportcenter, Vantaa
Sarja: Etelä-Suomi, miehet, II-divisioona, 2.lohko

Miehille jatkoaikatappio

Miesten pelit jatkuivat vieraspelissä Piratesia vastaan Campo Centerissä sunnuntaina. Tiikerien vahva päätöserän kiri jäi vaille palkintoa kotijoukkueen iskiessä voittomaalin jatkoajalla.

Pirates – Tiikerit 8-7 ja. (2-2, 2-1, 3-4, 1-0)

Pirates aloitti ottelun vahvasti tekemällä avausmaalin heti ensimmäisessä vaihdossa. Tiikerien tasoitus syntyi ylivoimalla Mattias Kokljusckinin tällätessä Juuso Salon poikkarisyötön takakulmalta häkkiin. Erän lopussa onnistuivat maalinteossa vielä kotijoukkueen Jukka-Pekka Tauriala ja vieraiden Mattias Kokljuschkin.

Toinen erä oli Tiikereiden hallintaa. Palloa siirreltiin pelaajalta toiselle näyttävästi mutta maalin tekeminen oli vaikeaa. Vieraiden ainoan osuman viimeisteli Joona Marjanen. Piratesin Ville Toivosen kahdella maalilla erätauolle poistuttiin kotijoukkueen 4-3 johdossa.

Päätöserä alkoi kotijoukkueelta vahvasti kahdella maalilla. Lauri Alkki nostatti Tiikerien toiveita kaventamalla tilanteeksi 6-4. Jarno Ikonen heitti tummia pilviä Tiikerien päälle viemällä kotijoukkueen jälleen kolmen maalin johtoon erän puolessa välissä. Tiikerit kehitti erän loppuun hyvän kirivaihteen ja Mattias Kokljuschkinin, Joel Keskisen ja Niilo Rajamäen maaleilla mentiin jatkoajalle. Jatkoaika alkoi Tiikerien pelinhallinnalla ja kaikki näytti hyvältä kunnes Jani Martikaisen iski kaukaa voittonumerot 8-7.

Ottelun tilastot

Vuoden viimeinen ottelu pelataan Jokereita vastaan Tikkurilan Urheilutalolla pe 12.12 klo 18.30. Tervetuloa katsomoon!

1 - 000:39VastustajaEi syöttäjää
1 - 1 (yliv.)12:02Kokljuschkin MattiasSalo Juuso
2 - 116:06VastustajaEi syöttäjää
2 - 218:40Kokljuschkin MattiasAlkki Lauri
3 - 2 (yliv.)36:20VastustajaEi syöttäjää
3 - 338:03Marjanen JoonaRinne Olli
4 - 339:50VastustajaEi syöttäjää
5 - 343:07VastustajaEi syöttäjää