Aika: 16.1.2015 18.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Etelä-Suomi, miehet, II-divisioona, 2.lohko

Makeat pisteet kärkiottelusta!

Miehet kohtasivat kevään ensimmäisessä kotipelissä Valtin. Tiikerit voittivat vauhdikkaan kärkiottelun ja ottivat samalla maukkaan revanssin syyskauden rökäletappiolle.

Tiikerit – Valtti 9-5 (4-2, 0-2, 5-1)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja Konsta Toivoniemen, Juuso Salon ja Isto Ohvanaisen maaleilla kotijoukkue karkasi nopeasti kolmen maalin johtoon. Valtti pääsi erän toisella puolikkaalla peliin mukaan ja joukkueen tehomiesten Petri Pyysingin ja Kalle Tiitisen vastaiskumaaleilla numerot kaventuivat. Erän lopussa kotijoukkue sai ylivoiman ja hyvän pyörityksen päätteeksi Olli Rinne iski lempipaikalta Tiikerit 4-2 numeroissa erätauolle.

Toinen erä oli Tiikereiltä lepsua pelailua minkä kokenut vastustaja hyödynsi tehokkaasti.. Kotijoukkueen sortuessa harhasyöttöihin ja kentällä seisoskeluun otti Valtti ohjat omiin käsiin ja iski pelin tasoihin.

Päätöserään tuli ärsytetty Tiikerijoukkue ja pelin luonne muuttui. Aktiivisella liikkeellä ja tekemisellä Valtin vahvuudet otettiin pois ja pelinhallinta saatiin heikon toisen erän jälkeen takaisin omalle joukkueelle. Terävä tekeminen palkittiin nopealla johtomaalilla Joona Marjasen iskettyä takatolpalta Samuli Alaluusuan nappisyötön maaliin. Valtin tehopari Pyysing-Tiitinen taiteili vieraat vielä peliin mukaan tarkalla osumalla. Kotijoukkueen voittomaalissa oli tahtoa Toni Kaltevan iskiessä pallon maalin edestä häkkiin. Ottelun loppuhetket oli Tiikerien hallintaa ja vieraiden hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia kaunisteli kotijoukkue numeroita vielä kolmella osumalla.

Ottelun tilastot

Tiikerit nousi voitolla sarjan kakkospaikalle. Seuraava ottelu on kotipeli M-Team II:sta vastaan Urheilutalolla la 24.1 klo 17:00. Tervetuloa katsomoon!

1 - 001:30Toivoniemi KonstaSalo Juuso
2 - 007:43Salo JuusoKokljuschkin Mattias
3 - 011:02Ohvanainen IstoRinne Olli
3 - 114:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 215:36VastustajaEi syöttäjää
4 - 2 (yliv.)18:27Rinne OlliMarjanen Joona
4 - 323:01VastustajaEi syöttäjää
4 - 425:41VastustajaEi syöttäjää