Aika: 31.1.2015 14.00
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Etelä-Suomi, miehet, II-divisioona, 2.lohko

Tiikerit parempia Korson parketilla!

Miehet kohtasivat Greasersin Korson Lumohallin pomppivalla parketilla lauantai-iltapäivän ottelussa. Tiikerit hallitsi ottelua ja vahvan päätöserän esityksen jälkeen pisteet matkasivat Tikkurilaan numeroin 5-8.

Greasers – Tiikerit 5-8 ( 2-3, 3-3, 0-2)

Tiikerit tuli otteluun vahvasti ja Ville Pousin osumalla vieraat siirtyivät nopeasti johtoon. Vastaiskuihin ja maalivahdin pitkiin avausheittoihin keskittynyt kotijoukkue tasoitti pelin Lauri Rihun maalilla. Tiikerien kuitti tuli nopeasti Ville Pousin iskiessä rankkarin näyttävästi maalin.  Kotijoukkue oli vuorossa hetken päästä Miika Tervosen iskettyä kahden miehen ylivoimalla numerot tasalukemiin 2-2. Erän viimeisestä osumasta vastasi Tiikerit Tuomas Sippolan ladattua Niilo Rajamäen syötön maaliin.

Toinen erä alkoi isäntien tehomies Timo Hinttaniemen tasoitusmaalilla. Tiikerit pääsi nopeasti peliin mukaan ja Tuomas Sippolan, Leevi Leivon ja Juuso Salon ylivoimamaalilla tilanne muuttui kolmessa minuutissa vierasjoukkueelle 3-6. Kotijoukkue nousi erän lopussa takaisin peliin mukaan ja Hinttaniemen veljesten Samin ja Timon maaleilla toiselle erätauolle poistuttiin tasaisissa 5-6 numeroissa.

Päätöserään tuli hyvin latautunut Tiikerijoukkue. Aktiivisella vahvalla tekemisellä peli otettiin omiin käsiin ja tulosta syntyi.  Hurja pyöritys ja tehokas paineistus palkittiin kahdella osumalla. Maalintekijöinä Teemu Karjalainen Niilo Rajamäen syötöstä ja Olli Rinne näyttävän ylivoimapyörityksen päätteeksi Juuso Salon tarjoilusta.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit jatkaa sarjan kakkospaikalla. Seuraava ottelu on kotipeli Tikkurilan Urheilutalolla FLOB:ia vastaan su 8.2. Tervetuloa katsomoon.