Korsossa maalijuhlat

26.02.2015

Korsossa vietettiin todellisia maalijuhlia KorsKan ja Tiikerien välisessä ottelussa tiistaina. Vähämaalisen avauserän jälkeen Tiikerit meni menojaan ja voitti ottelun 5-18.

KorsKa – Tiikerit 5-18 (0-2, 1-7, 4-9)

Ensimmäinen erä oli kummaltakin joukkueelta huolimatonta tekemistä. Tiikerit ei saanut peliä käyntiin Lumon parketilla ja maalipaikat tylsistyivät useimmiten turhaan hätäilyyn ja malttamattomuuteen. Kotijoukkue tuli otteluun sinnikkäästi taistellen ja vastaiskuja kytäten. Erä tiikereille 0-2.

Toiseen erään Tiikerit sai pelin rullaamaan ja näyttävien pallorallien päätteeksi korsolaisten maaliin iskettiin seitsemän maalia. Hyvän huolellisen tekemisen kautta erä tiikereille 1-7

Päätöserässä nähtiin todellinen maalisirkus, puolustuspelin jäätyä sivuosaan eränumerot Tiikereille 4-9.

Tiikerien tehomiehet ottelussa olivat Juuso Salo 5+3, Mattias Kokljuschkin 3+2 ja Toni Kalteva 2+3.