Miehet tarrasivat kiinni nousukarsintapaikkaan!

08.03.2015

Miehet kohtasivat tärkeässä neljän pisteen ottelussa HaKin Campo-Centerissä perjantaina. Tasainen ottelu päättyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen Tiikerien 6-7 jatkoaikavoittoon.

AC HaKi – Tiikerit 6-7 (1-2, 3-3, 2-1,1-0)

Kotijoukkue tuli otteluun vahvasti ja Jussi Laamasen maalilla isännät siirtyivät johtoon alle minuutissa. Tiikerit heräsi takaiskusta ja Mattias Kokljuschkinin tarkoilla osumilla erätauolle poistuttiin 1-2 Tiikerijohdossa.

Toinen erä käynnistyi hakin komennossa Tommi Vappulan päästessä vapaasti lataaman kantilta tilanteeksi 2-2. Tiikerien kuitti tuli nopeasti heti seuraavassa vaihdossa illan tehomies Mattias Kokljuschkinin tällätessä Joel Keskisen kaaripallon ilmasta maaliin. Vauhdikkaan tapahtumarikkaan erän seuraavasta osumasta vastasi isäntien tehomies Jussi Laamanen. Kotijoukkue sai tasoituksesta lisävirtaa ja vieraiden kenttätasapainon pettäessä Riku Määttä iski isännät maalin johtoon. Tiikerit nousi takaiskusta nopeasti Toni Kaltevan maalatessa heti seuraavassa vaihdossa pelin tasoihin. Tiikerien hyvä aktiivinen tekeminen palkittiin vielä erän lopulla Toni Kaltevan iskiessä Juuso Salon syötön varmasti maaliin.

Päätöserän avausmaalin viimeisteli Juuso Salo Lauri Alkin oivallisesta tarjoilusta. Kahden Tiikerijäähyn myötä viimeiselle kympille kehittyi todellinen jännitysnäytelmä. Kotijoukkueen kokenut miehistö kuittasi kummatkin Tiikerirangaistukset maaleilla ja näin mentiin jatkoajalle. Jatkoajan ratkaisu nähtiin ajassa 61.56 Karri Budden iskiessä pallon maalin edestä häkkiin.

Ottelun tilastot

Tiikerit tarrasi voitolla kiinni nousukarsintapaikkaan. Seuraava ottelu on kotona Tikkurilan Urheilutalolla Piratesia vastaan pe 13.3. Runkosarjan viimeinen ottelu on vieraspeli Jokereita vastaan. Sarjan kaksi parasta etenee divarin nousukarsintoihin.

Vantaan Sanomat: Tikkurilan Tiikerien joukkueilla edessään kevään ratkaisupelit

26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
22.04.2022Suomisarjan nousukarsinnat vs Imatran Voima käynnistyvät! Tikkurilan Urheilutalolla pelataan su 24.4 klo 19.