Ligakarsinnat käynnistyivät kotivoitoilla

18.03.2024

F-liigakarsinnat Limingan Niittomiehiä (LNM) vastaan käynnistyivät kotivoitoilla. Liminka oli kotona parempi 7-4 ja Tiikerit kotiluolassa Tikkurilan Urheilutalolla 5-3.

Tiikerit tuli avausotteluun vahvasti Samuli Granlundin iskiessä vieraat 0-1 johtoon ajassa 06.02. Isännät pääsivät erän edetessä peliin mukaan viemällä sen lopulta 3-1. Toinen erä jatkui kotijoukkueen komennossa ja erä heille 2-0. Päätöserään tuli hyväilmeinen vierasjoukkue ja Otto Blomqvistin, Mattias Kokljuschkinin ja Tuomas Liukolammen osumilla eränumerot Tiikereille 2-3.

Ottelun tilastot

Tiikerit tuli ottelusarjan 2. otteluun Tikkurilan Urheilutalolle hyvin latautuneena. Tasaisen avauserän 1-1 jälkeen kotijoukkue terävöitti tekemistä ollen 2-1 parempi sekä toisessa että kolmannessa erässä. Tiikerien tehomiehet ottelussa Mattias Kokljuschkin 3+0, Kevin Starck 1+2 ja Leevi Loippo 1+1. Hienon lisän otteluun toi runsaslukuinen kannustava kotiyleisö jota oli paikalla 412.

Tiikerit-LNM highlights 17.3

Ottelusarja jatkuu Limingalla missä pelataan 3. peli ke 20.3. Sarja on ensimmäisen kereran katkolla Tikkurilan Urheilutalolla la 23.3 klo 17.

Kuva: Juhani Järvenpää

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17