23.03.2024

Tiikerit voitti F-liigakarsintojen 1. kierroksella Limingan Niittomiehet (LNM) otteluvoitoin 3-1 ja eteni karsintojen 2. kierrokselle!

Ottelusarjan ratkaisevassa 4. pelissä Tikkurilan Urheilutalolla nähtiin dramatiikkaa Tiikerien noustessa päätöserässä 1-7 tappioasemasta voittoon.

Tiikerit-LNM 8-7 ja (1-6, 0-1, 6-0, 1-0)

Avauserä kulki vierasjoukkueen komennossa Tiikerien tuskaillessa oman pelin kanssa. Vahvasti peliin tullut LNM hyödynsi maalipaikat tehokkaasti iskemällä taukonumerot 1-6. Kotijoukkueen ainokaisen osuman viimeisteli Olli Rautio.

Toisessa erässä nähtiin huolellisempi kotijoukkue ja liminkalaiset joutuivat tekemään maalipaikkojen eteen enemmän töitä. Maalivahdit Niklas Nykänen ja Niko Tervo olivat erinomaisia ja pitivät huolen että osumia nähtiin vain yksi vierasjoukkueen toimesta.

Päätöserässä nähtiin Tiikerien hurja takaa-ajo 6 maalin takaa tasoihin ja jatkoajalla ohi. Mattias Kokljuschkin, Leevi Loippo ja Otto Blomqvist nostivat kotijoukkueen toiveita iskemällä heti erän alkuun kolmeen minuuttiin kolme maalia numeroiksi 4-7. Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisellä vitosella samojen pelaajien toisilla osumilla. Blomqvist kavensi 5-7 komealla laukauksella ylänurkkaan, Kokljuschkin sivalsi Kevin Starckin poikkarisyötön maaliin tilanteeksi 6-7 ja Loippo iski 7-7 tasoituksen tarkasti takanurkkaan pelikellon näyttäessä 59.33. Jatkoaikaa ehdittiin pelata 7 minuuttia Juuso Salon iskiessä loppunumeroiksi 8-7.

Hienoa unohtumatonta salibandyottelua oli seuraamassa lähes täysi Tikkurilan Urheilutalo 523 katsojaa. Kiitos erinomaiselle kotiyleisölle joka kannusti ja piti huolta että Tiikerilauma heräsi eloon päätöserässä!

Ottelun tilastot

Highlights Tiikerit-LNM la 23.3

F-liigakarsintojen 2. kierroksella Tiikerit kohtaa EräViikingit. Ottelusarja pelataan paras viidestä eli kolmella voitolla noustaan F-liigaan. Toisessa otteluparissa kohtaavat M-Team ja FBC Turku.

Yle Urheilu. Salibandykevään älyttömin nousu

Kuva: Juhani Järvenpää

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17