Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!

10.04.2024

Tiikerien vahvat esitykset jatkuivat F-liigakarsintojen 2. kierroksella. Joukkue pisti sarjaporrasta ylempänä pelaavan EräViikingit tiukoille. Ottelusarjan kaikki pelit olivat erittäin tasaisia päättyen yhden maalin erolla. Mosahallissa kotijoukkue oli kahdesti parempi lukemin 2-1 ja 4-3, Tikkurilan Urheilutalolla ratkaisu nähtiin jatkoajalla vieraiden voittaessa 3-4. Ottelusarjan ensimmäisessä pelissä sattuneet harmilliset loukkaantumiset koettelivat Tiikereitä mutta sarja saatiin pelattua kunnialla läpi farmijoukkueen avustuksella.

Tiikerien Divarikausi oli vahvasti plusmerkkinen. Joukkue pelasi tasaisen varmasti läpi kauden varmistaen liigakarsintapaikan jo hyvissä ajoin keväällä. Joukkueesta löytyi sopivassa määrin nuoruutta ja kokemusta ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. Unohtaa ei sovi myöskään joukkueen peli-ilmettä joka oli tällä kaudella sopivalla tavalla rento ja rohkea. Tiikerit pelasi vauhdikasta ja viihdyttävää salibandyä eikä pelännyt virheitä. Joukkueen hyvä positiivinen tekeminen heijastui myös katsojamääriin, kotiluolassa Tikkurilan Urheilutalolla oli paljon katsojia ja hyvä meininki!

Upean lisän hienoon kauteen toi Tiikeriyhteisö joka otti joukkueen omakseen. Tuki ja kannustus kasvoi kevättä kohti ja liigakarsinnoissa koettiin ikimuistoisia hetkiä pienten- ja isojen Tiikerien kannustaessa omiaan täpötäydellä Urheilutalolla. Erityismaininta kuuluu uskollisille faneille, entisiä ja nykyisiä Tiikeripelaajia näkyi sankoin joukoin katsomossa fanipaidat päällä yhdessä laulaen ja kannustaen!

Iso kiitos kaikille joukkueen matkassa mukana kulkeneille toimihenkilöille, kannattajille ja tukijoille - Matka ja tarina jatkuu!