Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tikkurilassa pelataan Divaria myös kaudella 2023-2024!

16.03.2023

Tiikerien Divarikausi päättyi viikonloppuna joukkueen hakiessa voiton Myllypurossa Haukoista lukemin 4-5. Voitto oli Tiikereille kolmas peräkkäinen ja jatkumoa erinomaiselle kevätkaudelle.

Pelivire löytyi kevätkaudella

Divarikausi oli Tiikereille kaksijakoinen. Kolmen liigassa pelatun kauden jälkeen syyskauden alku sujui totutellessa uuteen sarjatasoon. Divari osoittautui kovaksi ja tasaiseksi sarjaksi missä marginaalit ovat pieniä ja ratkaisut nähdään usein vasta otteluiden loppuhetkillä.

Hankalan alkukauden ja kahdeksan tappion jälkeen peli alkoi kulkemaan ja keväällä Tiikerit oli sarjan vahvimpia joukkueita nousemalla lopulta sijalle yhdeksän. Pelitason parantuminen näkyy kuntopuntarista missä Tiikerit oli sarjan kolmanneksi paras joukkue marraskuun jälkeen.

Tiikerijuniorit perheineen toivat lisäenergiaa kotipeleihin

Tikkurilassa otettiin uusi sarjataso hyvin vastaan. Yleisöä oli Urheilutalolla mukavasti ja tärkeillä hetkillä saatiin kotiyleisöstä se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja. Hienon lisän ottelutapahtumiin toi Tiikerijuniorit perheineen joita näkyi katsomossa runsaasti seuraamassa ja kannustamassa kotijoukkuetta. 

Kiitos kaikille taustahenkilöille, kannattajille ja yhteistyökumppaneille, olette tärkeä osa Tiikeriyhteisöä!